• Välkommen till Klubbmobil
Meny

Vad är klubbmobil?

Vi startade 2015 och vår ambition är att på ett bra sätt stödja både idrottsföreningar och välgörenhetsorganisationer i Sverige. Målet är att alla skall kunna vara med och påverka oavsett förutsättning och tillsammans är vi starka.

Vår idé är enkel och bygger på att vi tillsammans skapar förutsättningar att få in extrapengar till just er verksamhet. Detta på en produkt som i stort sett alla använder och på en marknad som växer kraftigt för varje år; mobiltelefoni. Tillsammans har vi över 25 års erfarenhet av mobilbranschen och vårt fokus och mål är att kunna erbjuda riktigt bra lösningar från alla operatörer och leverantörer på marknaden.

Vi erbjuder en möjlighet att, tillsammans med oss och de största leverantörerna/operatörerna på marknaden få in sponsorbidrag till just er organisation kontinuerligt. Vi har givetvis samma garantier, support och avtal som om man handlar av de stora elektronikkedjorna. Den stora skillnaden är att här kan köparen själv välja att sponsra någon organisation med en gåva om 200:-/avtal som vi på Klubbmobil står för. Varför stå i kö i butik för att köpa sin mobiltelefon när man på ett enkelt sätt kan handla online på Klubbmobil.se och samtidigt göra en god gärning?

Vision

Vår vision är att bli den största oberoende återförsäljaren av mobiltelefoner och abonnemang och samtidigt bidra till en bättre framtid. Detta vill vi göra genom att engagera både idrottsföreningar och hjälporganisationer att promota försäljning genom Klubbmobil.se Hela vårt bolag bygger på att ha kunden i fokus, vi lever av nöjda kunder som gärna rekommenderar Klubbmobil.se

Starkare tillsammans

Vi jobbar ständigt med att få till de bästa avtalen med operatörerna samt att alltid erbjuda de senaste och mest populära mobilerna på marknaden. Detta gör att fokus för er helt kan ligga på att få in så många medlemmar som möjligt att teckna sina avtal via Klubbmobil.se och på så sätt stödja och göra skillnad. För att göra detta enkelt och för att Ni ska lyckas på bästa sätt använder vi oss av både fysiskt marknadsunderlag som kan användas där vi tillsammans tycker det gör bäst nytta och även sociala medier såsom Facebook och Instagram. Här går det enkelt att ”dela” från sidan när man tecknar sitt abonnemang. På så sätt syns detta på personens sida och spridningen blir så stor som möjligt. Detta som en helt kostnadsfri marknadsföring för er.

Samarbetspartners

Vi jobbar ständigt för att hitta fler hjälporganisationer och föreningar att stötta och tillsammans jobba för att skapa en bättre framtid. Vi vill utvecklas med ännu fler seriösa och givande samarbeten både inom föreningslivet och inom hjälporganisationer. Vi tror på konceptet GE FÖR ATT FÅ. Stämmer våran vision överens med hur ni vill utvecklas och skapa nya inkomster till er hjälporganisation eller förening är ni hjärtligt välkomna att ta en förstakontakt med oss genom: kontakt@klubbmobil.se

Klubbmobil AB

Org nr.: 556995-0297
Postadress: Birger Jarlsgatan 34, 114 29 Stockholm
F-skatt: Ja, registrerad för F-skatt